Thomas Vangelos

Thomas Vangelos


Engagerad, kunnig och erfaren kostrådgivare & hälsocoach

Thomas brinner för bra kost. Orsaken är hans egna historia - han har egen erfarenhet av hur det kan gå om du inte tänker på vad du stoppar i dig. Efter att han varit utomlans i några år blev resultatet övervikt med dåliga värden och risk för diabetes, högt kolesterol, höga levervärden mm som var något som fick honom att vilja ändra på sitt sätt av leva. Pga sin historia vet Thomas hur det känns att hamna i en situation där man behöver göra förändringar men inte riktigt vet hur. Han kan helt enkelt sätta sig in i den situationen som många upplever idag.


Thomas har sedan 2003 jobbat med kost och träning och hjälpt många personer att göra nödvändiga förändringar. Med utbildning via Svenska näringsakademin är han diplomerad kostrådgivare och har långtgående kunskap och erfarenhet.


Vikten av att äta bra mat

När det gäller mat så finns det näringsämnen som vi alla behöver äta för att våra kroppar ska fungera optimalt. Om vi undviker eller äter för lite av ett näringsämne, kan det orsaka att vår kropp inte fungerar som det är tänkt och det kan leder till kedjereaktioner som på sikt gör oss trötta, svaga, sjuka mm. Thomas leder dig till vad som är bäst för just dig och din livsstil. Har du begränsningar på grund av allergier, eller att du inte tycker om att äta vissa saker? Kanske vill du undvika vissa matvaror eller vill få bästa resultat av din träning? Oavsett vad ditt mål är, så ger Thomas dig råd efter ditt behov.


Kostråd för specifika behov

Thomas styrka är kunskap om vad du behöver göra för att uppnå dina mål eller de behov du kan ha för att få ett friskare liv. Exempelvis vid diabetes, övervikt, högt blodtryck, högt kolesterol, IBS mm. Du kan få hjälp med;

  • Recept
  • Att handla rätt
  • Kostupplägg
  • Matschema
  • Kost vid högt kolesterol
  • Upplägg för viktminskning


Träning för ytterligare välmående

Thomas har sedan början av 2000-talet jobbar inom gymbranschen. 2003 fick han möjlighet att köpa ett gym och startade då sitt egna gym i Borås. Han har under åren vidareutbildat sig både som träningsinstruktör, kostrådgivare och hälsocoach. Thomas kan erbjuda sina kunder ett helhetskoncept för kost och träning.


Idag instruerar han gruppträning på ett gym i Borås och är en erfaren träningsinstruktör med starka kunskaper inom en rad olika träningsformer. Om du vill komma igång eller vill komma vidare i din träning, kan Thomas kan hjälpa dig i rätt riktning.